Utbildningsförvaltningen

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”

Beskrivning

Campus Väst är en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning och högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun med ca 600 gymnasieelever och ca 300 vuxenstuderande.

Som lärare på Campus Väst är du väl förtrogen med läroplansmålen och sätter hela tiden eleven i fokus. Det är för elevernas skull du är här och din uppgift är att underlätta för dem att nå sina mål. Du är väl förtrogen med programmålen för de utbildningar som eleverna läser. Samarbete är ett ledord som bygger på en gemensam strategi på skolan och i arbetslagen för att eleven ska nå alla mål i såväl läroplan, examensmål och kursmål. Det är viktigt att ha en samsyn kring betygskriterier för att säkerställa kvalitet och rättvisa för elever.Arbetsuppgifter

Vi söker lärare som skall undervisa dels på IM dels på nationella program. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av grundläggande läs och skrivinlärning, du som har behörighet för grundskolans senare år är också välkommen med din ansökan.Kvalifikationer

Legitimerad lärare för gymnasieskolan eller grundskolans senare år.Villkor

Tillsvidaretjänst 100%

Intervjuer kommer att ske löpandeAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/238
Kontakt
  • Åse Andrén Gustafsson, 0523 613282
  • Martin Odell, 0523 613626
Facklig företrädare
  • nås via kommunens växel, 0523 613000
Publicerat 2017-12-08
Sista ansökningsdag 2018-01-21

Tillbaka till lediga jobb